Leasing

VORES LEASINGAFTALER SAMMENSÆTTES HELT INDIVIDUELT TIL DEN ENKELTE

LEASING

En leasingaftale kan sammensættes helt individuelt til den enkelte virksomheds brug og økonomi. En bil betragtes som en ”driftsmateriel”, som for de fleste virksomheder er en vigtig del for at kunne udføre sit arbejde.

Ved leasing – som reelt er at ”leje” – vil der typisk kunne sammensættes en pakke, som gør, at alle udgifter er kendte. Det kan være lige fra serviceaftale, brændstofkort, udvidet garanti-ordning, dæk mv. Når en leasingaftale samtidig baseres på fast rente, er der mulighed for at eliminere alle ukendte omkostninger.

Via den Leasing vi tilbyder til erhvervskunden, som finansiel eller operationel leasing, og uanset leasingformen vil en leasingaftale altid indeholde en restværdi, der forudsiger, hvad bilen må være værd efter endt leasingperiode.

Finansiel leasing

Finansiel leasing, er en leasingaftale, hvor bilforhandler eller virksomheden selv indestår for restværdien.

Når det er bilforhandleren, der indestår for restværdien, skal bilen blot tilbageleveres til bilforhandleren efter endt løbetid. Er det derimod virksomheden selv, der indestår for restværdien, skal virksomheden henvise bilen til en momspligtig 3. mand, som vil købe bilen til den i leasingaftalen fastsatte restværdi.