DANSK BILSALG

EN ANDERLEDES BILFORRETNING

Om Dansk Bilsalg

Med ønsket om at lave en anderledes bilforretning, med kunden i centrum, glæder vi os til at byde dig velkommen hos Dansk Bilsalg. Da forretningen mest er baseret på engroshandel, med sideløbende detailsalg, er du nødt til som kunde, at lave en aftale om fremvisning af vore biler, det giver til gengæld dig ro til at gennemgå bilen, og tid til at tage den helt rigtige beslutning.

Samtidig giver de lave omkostninger os mulighed for at sælge dig en bil, til en rigtig konkurencedygtig pris.
Med mere end 25 års erfaring, er vi hos Dansk Bilsalg godt rustet til at vejlede dig gennem alle bilkøbets faser. Uanset om du vælger at købe kontant, ønsker at finansiere, lease eller flexlease, kan vi altid give dig et godt tilbud.

Vi har gennem de mange års erfaring, fundet frem til rigtigt gode serviceorienterede samarbejdspartnere, både på finansiering, forsikring og værkstedsområdet.

Ring venligst på telefon 40 20 40 20 for en aftale, vi glæder os til at byde dig velkommen.

Dansk Bilsalg ApS

MERE END 25 ÅRS ERFARING MED KØB OG SALG AF BILER

Vi holder åbent når du har tid, det vil sige at du som kunde hos Dansk Bilsalg får fremvist netop den bil du har udvalgt på vores hjemmeside, på det tidspunkt der passer dig, som medlem af Autobranchen Danmark har vi mulighed for at hjælpe dig gennem alle bilkøbets faser, AutoBranchen Danmark er interesseorganisation for den danske autobranche og har rødder tilbage til 1936. Vi skal som medlemmer leve op til en række krav, og du kan derfor altid være sikker på en ordentlig handel, når du handler hos et medlem af AutoBranchen Danmark.
Vi kan hjælpe med en af Danmarks bedste finansieringer, med eller uden udbetaling.