Finansiering

FINANSIERING GENNEM SANTANDER CONSUMER BANK

Hos Dansk Bilsalg er vi glade for at kunne tilbyde finansiering gennem Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank er Danmarks førende udbyder af bilfinansiering. Og er på bare 4 år blevet den største aktør indenfor dette område, dette har kun kunne lade sig gøre, fordi Santander altid tilbyder en konkurencedygtig rente, og et bredt udvalg af lånetyper, nedenfor ser du et lille udvalg af muligheder.

Finder du ikke den lånetype du søger, er du velkommen til at kontakte Dansk Bilsalg ApS. på telefon 40204020.

Købekontrakt

Købekontrakten er den mest benyttede lånetype til bilfinansierin, i en købekontrakt skal der jf. Kreditaftaleloven erlægges minimum 20% i udbetaling. De 20% beregnes af bilens pris inkl. leveringsomkostninger og eventuelt ekstraudstyr og kan ske i form af kontanter, Dankort, overførsel eller en byttebil (med friværdi).

Der tegnes sikkerhed i bilen i form af et såkaldt Ejendomsforbehold, der tinglyses i bilbogen. Det er denne sikkerhed der gør, at købekontrakten typisk er billigere end de normalt noget dyrere blanco lån (lån uden sikkerhed).

Den maksimale løbetid er 8 år (96 måneder) dog med det forhold, at bilens alder + ansøgt løbetid ikke må overstige 12 år. Renten, som tilbydes både som variabel og fast rente, kan fratrækkes ved skatteberegningen.

Betalingen pr. måned – også kaldet ydelsen – består af afdrag og renter er den samme hver måned, forudsat renten er uændret i hele løbetiden. Der kan på købekontrakten noteres mere end én debitor, og der kan ske ekstraordinær indbetaling (læs: nedbringelse af restgæld), når kunden måtte ønske dette.

Endelig er kunden altid berettiget til at indfri købekontrakten før tid. Har købekontrakten på indfrielsestidspunktet været aktiv i mere end 36 måneder, vil aflysningen af panteretten i bilen ske uden ekstra omkostninger.

Blancolån

Blancolån er en anden form for finansiering af dit bilkøb; men hvor der ikke etableres pant i bilen. Således alene baseret på en kreditvurdering af dig som kunde. Det er således kun dig, der er sikkerheden på dette produkt, i form af en samtidig personlig hæftelse ved underskriften. Kreditvurderingen foregår ved indsendelse af årsopgørelse og lønsedler.

Pluslån

Via Santander kan vi nu tilbyde vore kunder et helt unikt forbrugslån, et lån du kan bruge til at opfylde de fleste af dine ønsker.

Der er tale om et Blancolån fra kr. 3.000,- op til kr. 50.000,-

Renten er variabel og ligger på kun 10,95 % (Nominel 13,91 %). ÅOP 15 % baseret på 50.000kr over 60 måneder.

Vær venligst opmærksom på at du inden lånet kan kreditvurderes skal indsende kopi af din seneste lønseddel til bilfinans@santanderconsumer.dk

SAFE forsikring

Tryghed hvis uheldet er ude.

Med en SAFE tilknyttet din finansiering er du sikret, at dit lån bliver betalt, hvis du bliver ufrivilligt arbejdsløs eller midlertidigt uarbejdsdygtig pga. sygdom eller ulykke.

Sådan fungerer vores SAFE sikring.

Hvis du bliver arbejdsløs eller uarbejdsdygtig, kan forsikringen overtage betalingen af dine månedlige låneydelser, inkl. renter. Derudover vil forsikringen indfri hele restgælden på dit lån i tilfælde af dødsfald.

SAFE dækker dig ved:

  • uarbejdsdygtighed i mere end 30 dage
  • arbejdsløshed i mere end 30 dage
  • hospitalsindlæggelse i mere end 7 dage

Ved dødsfald betales hele restgælden på dit lån. Der gælder særlige kvalifikationsperioder for udbetaling.